Welcome to Snipsly, the best article advertising revenue site.

Create a Google AdSense Account & Keep 80% of your article’s advertising revenue. Click to the right to either login or create your account today.

Choose an action below, im sure you'll love it!
Join Snipsly and start making money → Login →

Tampa Bay Buccaneers og Nike afsløre nye Ensartet design for 2014

Disse dage den faktiske Tampa Disse typer af Buccaneers samt Nike afslørede selve holdet helt nye National Football League Nike Top notch enoghalvtreds Standard stil for denne periode 2014. Den egentlige standard, 2013 Lunarglide 4 Damer Rabat er virkelig en helt indarbejdet program i forbindelse med kjole have en helt ny stil, der respekterer de faktiske Buccaneers ‘velhavende skik, mens stærkt at få den faktiske gruppe til den langsigtede, der har en moderne kommerciel stil visuel

I samarbejde med Buccaneers og NFL, Billige Nike Free 3.0 V2 Damer designere indarbejdet mange af de unikke historiske aspekter af Tampa Bay området ved fremvisning af byens rødder, levende kultur og engageret fanskare. Den nye uniform er udstyret med en forfrisket farveskema ære seriens fortid og nutid, mens trygt placere holdet i fremtiden.

Basen ensartet farve er blevet aktiveret med rigere tin, Nike Roshe Full Herrer Salg sammenstillet med en lysere, mere levende nuance af rød. I hyldest til Buccaneers ‘tidlige uniformer, det nye look også en mere fremtrædende brug af “Bay Orange” som en primær trim og accent på både trøje og bukser. Tampa Bay bliver også den første NFL-serie til at indarbejde en reflekterende krom kant omkring numrene på forsiden, ryg og skuldre. Den krom kant inkorporerer en teknologisk avanceret reflekterende belægning, der tilføjer en ny dimension, øget læsbarhed og en unik glød til tallene.

Comments are closed.