Welcome to Snipsly, the best article advertising revenue site.

Create a Google AdSense Account & Keep 80% of your article’s advertising revenue. Click to the right to either login or create your account today.

Choose an action below, im sure you'll love it!
Join Snipsly and start making money → Login →

Het fråga: Jordan Brand Sketch Show Starring CP3

Blake Griffin och Chris Paul har alltid tycktes ha ett sinne för humor ovanligt att någon av deras superstar status. nike free run 2 (Det är inte så överdrivet kända människor kan inte vara rolig, naturligtvis, helt enkelt att det hjälper att sakna ego, vara lite självironiskt, inte exakt drag som NBA superstjärnor är kända.)
Tja, Jordan Brand instämmer, nike lunarglide 2 och har gjort duon mittpunkten i en ny komedi show som har premiär på TV, YouTube och sociala medier, en del av en ganska okonventionell kampanj främjar nya Jordanien CP3.VIII och Jordanien Super.Fly 3.
Jordan Brand skiss komedishow, med titeln BGCP3TV, har premiär på Adult Swim 24 oktober vid 12:12 lokal tid i USA – under kommersiella tid – med den andra delen debuterar exakt en vecka senare. Griffin och Paul kommer stjärnan tillsammans med andra komiska aktörer i skisser skrivna av komikern Neil Brennan, medskapare och författare av Chappelle Show och kultklassiker film, Half Baked. Säger Brennan -
Det finns en hel del roliga idrottare ute, men det är ovanligt att man ser en kille som Blake – Jag kan ärligt säga att han är en skådespelare som bara råkar vara en fantastisk basketspelare. Men inte sova på CP, heller. Titta honom, ser du direkt att han har massor av talang och situationsmedvetenhet som behövs för att dra bort skämt

Comments are closed.